Blir frisk med Ben och Jerry

| Postat i: Lite allmänt från livet
Ännu en dag hemma. Mår dock lite bättre idag så imorgon får jag dra mig mot skolan igen. Ska bli skönt, hatar att vara sjuk! Börjar nästan klättra på väggarna i lägenheten och så blir jag knäpp och börjar sjunga musikaler för mig själv.
 
Tur att nya ELLE kommit, då har jag i alla fall något att göra samtidigt som jag äter en medicin som kallas för Ben&Jerrys.
 
 Går runt i min pyjamas idag

| Postat i: Inspiration
Idag går jag runt i pyjamas och filtar, sitter i sängen och klickar runt på tumblr och dricker massvis med te. Har gått och blivit lite sjuk men jag hoppas att det bara är nåt skit som försvinner snart. Har inte tid att vara sjuk! 
 
 Två från Monki

| Postat i: Shopping
Torsdagar är den dag då jag slutar tidigt i veckan, så därför passade jag på att gå en sväng på stan. Blev dock lite besviken när jag fick se att de inte släppt Isabel Marant kollektionen på H&M här i Örebro, jag får helt enkelt nöja mig med nätet.
 
Min besvikelse försvann dock när jag hittade dessa två på Monki. Kunde inte låta bli, var tvungen att få med de hem!
 Huvudsaken

| Postat i: Detaljerna
Är vilken minut som helst klar med en inlämningsuppgift som ska vara klar imorgon. Sista minuten? Yes! Men den är ju i alla fall i tid vilket är huvudsaken. En annan huvudsak är denna som ni såg igår, men här har ni en närmare titt. Hittade den på Vintage Gamla Gatan and I´m in love with it! Varm, skön, snygg och perfekt till vintern!
 
 Svart, vitt och lite pasteller

| Postat i: Dagens outfit
Måndag. Jag borde vara i skolan efter en veckas höstlov men lucky me, vi har studiedag. Har inte gjort så mycket vettigt dock förutom att plugga kanske.
 
Förutom de pastellila naglarna har jag gått runt i svart och vitt idag. Kanske lite ovanligt för att vara jag, but I like it! Både tröjan och kjolen är köpte från Bershka i Tokyo. Älskar den butiken! Köpte massa därifrån!
 
tröja, bershka / kjol, bershka / mössa, vintage gamla gatan / skor, monki / ringar, h&mHöstlov genom instagram

| Postat i: Lite allmänt från livet
Så vad har jag gjort under denna lediga vecka. Har mest haft lugna dagar med sega morgonar (och massa frukost såklart) vilket har varit rätt skönt men jag blir lätt uttråkad. Så i torsdags åkte jag och några vänner iväg till Stockholm under dagen/kvällen/natten. Vårt huvudsyfte? Gå på Passenger. Han hade kosert på Fryshuset, det var helt fantastiskt! Om jag tyckte om honom förut så älskar jag honom nu!
 
I lördags, ja vilket var igår alltså, hade Sandy en liten halloweenfest. Jag klädde ut mig till en docka, fixade i ordning cupcakes och hade en superrolig kväll med härliga människor!