Sundays white skirt

| Postat i: Dagens outfit
Imorgon vid den här tiden kommer jag att vara där. Jag kommer gå på de fina gatorna eller så sitter jag på ett mysigt café. Imorgon har det äntligen, äntligen, äntligen blivit dags för mig att åka till London! Jag kan knappt vänta, det ska bli så himla roligt! 
 
Idag cyklade jag och Ellen iväg till Karlslund och fotade lite och njöt av det fina vädret. Valde att ha på min supersnygga vita kjol tillsammans med ett enkelt linne och ballerinaskor.
 
kjol, weekday / linne, monki / skor, monki / väska (som knappt syns på bilderna, ledsen för det), bikbokChocolate and nutella whoopies

| Postat i: Foodie
Jag sa att jag skulle baka whoopies och whoopies bakade jag också. Det här är faktiskt första gången jag gjort whoopies men jag har velat göra det ett bra tag. Detta är Leilas recept på choklad och nutella whoopies och snacka om att de blev goda! Perfekt fika för alla tillfällen som t.ex nu till midsommarfikat. 
 
Föresten! Om ni inte redan har upptäckt det så har jag skapat två nya kategorier här i bloggen. Den ena heter Foodie (dit det här inlägget får åka på en gång) och den andra heter Detaljerna där jag, som ni förmodligen förstår, lägger upp alla detaljbilder från alla outfits.
 
 From the Sidewalk to the Catwalk

| Postat i: Mode
Idag åkte jag upp till Stockholm för att gå på Arkitektur- och Designcentrum för att titta på utställningen med det superlånga namnet The Fashion World of Jean Paul Gaultier From the Sidewalk to the Catwalk. Jag har verkligen bara positiva grejer att säga om det. Upplägget var otroligt snyggt, rörliga bilder skapade liv i utställningen och plaggen var drömlika. Gaultier skapar konst.
 
Min favoritdel.

Jean Paul Gaultier "himself".

De otroliga korsetterna fanns överallt.

En inspirerande moodmoard.

Ett av favoritplaggen. Den får mig att tänka på The Great Gatsby som jag älskar just nu.En ledig onsdag

| Postat i: Detaljerna
Inget jobb för mig idag, så nu passar jag på att cykla upp till stan. Har kikat på en supersnygg kimono från H&M med fint tyg, massa fransar och otroligt snyggt tryck. Vem vet, den kanske dyker upp på en outfitbild här i bloggen inom en snar framtid.
 
Här har ni en närmare titt på min nya orangea favorit.
 
 Grey tones with an orange twist

| Postat i: Dagens outfit
Nej du har jag varit riktigt usel på att blogga. Har helt enkelt inte haft orken till det. Inspirationen har varit någon helt annanstans den senaste tiden, men nu är den tillbaka och jag känner mig peppad för att blogga igen. För jag tycker ju om det och er läsare så himla mycket!
 
Dagens outfit består av gråa toner men med en orange "pop-out-color". Beställde den här väskan från NellyIssue 1.3 hade en stor rea. Endast 100 spänn drogs bort från mitt konto och efter två dagar låg denna skönhet i min brevlåda. 
 
t-shirt, monki / shorts, topshop / väska, issue1.3 / skor, converse / solglasögon, bikbok
 Bara en liten del av mitt lilla rum

| Postat i: Lite allmänt från livet
 
Min helg har varit superbra då jag varit på tjejkväll och tittat på mina grymma vänner som är med i Rudbecks Stjärnparad. Passade också på att fixa till lite på min moodboard och här har ni resultatet. Jag brukar försöka ändra den då och då för att få ny inspiration, plus att det är så kul att bläddra i alla tidningar och bestämma sig för vilka sidor som ska rivas ut. 
 
Måste också bara passa på att säga Thank the lord för nu är jag äntligen klar med allt i skolan, vilket är så himla, himla skönt!
 
 
xoxo