Blommor till garderoben

| Postat i: Shopping
Hej alla fina!
Drog upp en sväng till stan idag och tittade om jag kunde hitta något av det lilla som finns kvar av rean, och det gjorde jag faktiskt. Hittade den här skjortan på Monki för 150 kr. Var i början lite tveksam till mönsrtet, lite mycket blommor tyckte jag, men när den satt på gillade jag den. Enkel men ändå speciell och funkar till en hel del andra plagg i garderoben.
 
 
xoxo

Super bra köp! :) x

Svar: Tack Ellen!! :) xx
Olivia

Hej! Jättefin blogg!
Just nu har jag veckans blogg på min blogg! Vinsten är inte bara en länk utan jag skriver lite om vinnarens blogg också! Kika in vetja!

Kramar Amanda! :)

Svar: Hej på dig! Tack så jättemycket, vad glad jag blir! Klickade in på din blogg och måste bara säga att du är superduktig på att fotografera. Kram!!
Olivia

Moa

Thihi, det var jag som frågade om ditt jobb och gissa vad! Idag har jag blivit inskriven som extrapersonal hos ett fik, tack för ditt tips, det gjorde att jag tog mod till mig att fråga om jobb! :)

Svar: Åh Moa vad roligt för dig!! Du anar inte hur glad jag blir för din skull, kul att jag kunde ge dig lite inspiration! Hoppas att allt går bra på fiket, det kommer det säkert att göra. Kram på dig! :)
Olivia
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: